Trance for life

Muzica ne-a incantat auzul inca din primii ani de la nastere fie cand ne canta mama un cantec de leagan sau ne punea sa ascultam cantece de leagan pentru a ne linisti sau adormi.

Personal, pentru mine muzica inseamna totul. Desi, mi-a luat ceva timp pana ce am inteles ce fel de muzica imi place cred ca au contribuit si cei din jur la aceasta decizie. De exemplu, sotul meu John Spider , care este si Dj m-a invatat sa iubesc muzica Trance. Pana sa-l intalnesc pe el, nu auzisem decat despre Armin van Buuren pe care il vazusem mentionat intr-o postare pe Hi5. (da, asa de „batrana” sunt!)

Vazand cat de mult iubeste trance-ul, am ajuns sa-mi placa si mie, desi va marturisesc ca imi plac doar melodiile care au versuri si care imi emotioneaza sufletul. Nu-mi plac melodiile „bumti-bumti” asa cum le numesc eu care nu-mi transmit nimic.

Domeniul muzicii Trance este unul foarte variat si ascultatorul are foarte multe optiuni la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa asculti cu inima fiecare melodie. Este imposibil sa nu intri in transa muzicii Trance.

2 gânduri despre „Trance for life

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s