Nu-mi curma lumina

e571018cc3dbe85bbff824c691f1f5f6--face-makeup-two-faceshqdefault

Cand dispare lumina vietii din privire si apare intunericul, e clar ca acel om deja a pornit pe un alt drum. E clar ca acelui om i s-a risipit bucuria vietii din privire si nu mai vede lumina, ci obscuritatea. El imbratiseaza intunericul din tunelul in care a intrat si nu se mai lasa ghidat de lumina calauza fiindca razele ei il ranesc si ii prelungesc agonia.

Parca i se pune un val pe ochi si se lasa ademenit de intuneric. Ajunge sa ii placa atat de mult intunecimea privirii incat singur isi curma lumina salvatoare.

IMG_3009

 

 

 

 

 

E curaj sau nebunie? Poate ca da, poate ca nu. Iti trebuie mult curaj ca sa alegi intunericul, dar si nebunie pentru ca renunti la lumina ta unica, la esenta vietii.blanco-y-negro-19-728

Mai intai ti se imbolnaveste sufletul si apoi mintea. Sau poate e invers? Cine stie…?black-and-white-rose

2 gânduri despre „Nu-mi curma lumina

  1. Întrebarea din final este atât de tare! În lumea de azi, sunt atâția semeni care se îmbolnăvesc la suflet, la minte, în toată ființa lor. Oameni bolnavi, într-o lume bolnavă, în care oamenii aleg mai mult întunericul, decât LUMINA!
    Numai bine! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Iti multumesc din suflet pentru apreciere. Asta cred eu ca mintea si sufletul sunt atat de unite incat daca una din cele doua se imbolnaveste si cealalta va ajunge la fel. Eu sunt optimista si sper ca toti oamenii vor alege lumina, macar in ceasul al douasprezecelea.>:D<

      Apreciază

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s