Discutie din priviri

 

image1Comunicam, dar nu vorbim…

Nu mai stim sa ne privim in ochi, de mult timp nici gandurile noastre nu se mai intrepatrund. Credem ca vorbim, dar vorbele se pierd undeva in decor. Am construit un zid unde stau lipite afisele cu reprosuri, cu insulte, cu strigate de disperare etc.

Degeaba, strigi acum din toti rarunchii, e prea tarziu. Totul e doar un ecou lipsit de sens, birds-freedom-man-vintage-Favim.com-417630de esenta. Ne-am ratacit si nu am mai ajuns cu bine la destinatie. GPS-ul nostru e dat peste cap. Eu vreau in Sud, dar tu vrei la Nord, acolo unde e rece si mie nu imi place.

Arunci cu vorbele ca un boxer intr-un sac de nisip. Ce bine ca nu mai simt, ca am ajuns sa-ti fiu intangibila! Inainte eram o clepsidra care numara fiecare clipa si o pretuia nespus, acum esti liber sa aduni cioburile si sa faci ce doresti cu ele.

loneliness demographicsAveam de ales…

Sa-mi sfaram sufletul in bucati si sa il las acolo la indemana ca sa-l poti calca in picioare ori sa-l infierez cu vointa, sa imi construiesc redute care sa imi protejeze ultimul boboc de inocenta. Am ales a doua varianta pentru ca nu ma meriti! Pentru ca stiu ca tu doar atat poti, ca schimbarea este doar un cuvant in DEX si a ajuns sa fie o minciuna „nevinovata”.

Nu, nu e suficient, niciodata nu va fi suficient orice ai face. Tu nu esti suficient pentru mine si cu asta basta…Dar tu vorbeste in continuare, vorbeste…aid1053733-v4-728px-Overcome-Loneliness-Through-Meditation-and-Positive-Thinking-Step-4

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s