Esenta umana

Ce este lumea?

Lumea este compusa din oameni, iar oamenii sunt compusi din…

Unii ar spune ca sunt compusi din doua parti principale: partea buna si partea rea. Eu cred ca omul ca esenta a vietii este mult prea complex pentru a putea fi descris in cuvinte. Asa cum un peisaj poate fi descris in sute de cuvinte, asa e si cu omul…Cand crezi ca l-ai inteles, atunci apare ceva care iti da toate teoriile peste cap si o iei de la inceput. Frumusetea este relativa. Daca pentru tine un tablou reprezinta perfectiunea, pentru altcineva va reprezenta mediocritatea.

Cred ca asta e partea frumoasa a vietii, faptul ca noi oamenii suntem atat de diferiti in ceea ce priveste caracterul, iar extremele se atrag. Daca am fi toti identici, unde ar mai fi oare partea distractiva? Daca am primi totul pe tava, am mai simti oare gustul victoriei?

Viata este ca un manuscris in care fiecare om isi scrie gandurile, trairile, sentimentele, iar cand nu mai traieste, se va naste altcineva si va continua sa scrie in manuscris.  Partea proasta este ca nu va veni nimeni la tine la nastere sa iti spuna ce sa nu faci. Ai liberul arbitru sau cum ii place romanului sa spuna: ” cum iti asterni, asa dormi.”

 

Un gând despre „Esenta umana

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s