Tablou dezolant

alas-escape-frases-frases-en-espanol-favim-com-3632441982998299829-desolee-982998299829-843025Pe acest pamant nimanui nu ii este destinat sa fie singur. Soarele are norii, luna are stelele iar omul isi are umbra.

Dar pentru om, umbra sa nu e suficienta pentru ca nu are glas. Pana si un robot e mai acceptabil pentru ca poate glasui. Dar nu este suficient fiindca nu ai cum sa imbratisezi „doua  brate” de metal. Omul vrea sa interactioneze cu un alt om care stie ce-i constiinta, ratiunea si care are suflet.

553657_196128550528516_175407014_nMi s-a zis de nenumarate ori ca trebuie sa ma invat cu singuratatea pentru ca voi muri singura. Nu va fi nimeni dincolo care sa ma astepte decat Dumnezeu.

Si totusi, de mica ma lupt cu singuratatea si cu timiditatea mea incurabila…Cand eram in liceu ma „minteam” ca in facultate nu voi mai fi singura, ca la serviciu voi avea prieteni…Ca la 30 de ani deja voi reusi sa am macar 2 prieteni apropiati. Am ajuns la 30 si e totul la fel. Totul e la fel de…si de dezolant.images

Cei care aveti prieteni, pretuiti-i pentru ca in zilele noastre este foarte greu sa mai gasesti oameni sinceri, loiali si care isi fac timp macar sa va zica „La multi ani” de ziua voastra.

large

8 gânduri despre „Tablou dezolant

  1. Îmi pare rău să citesc că te lași copleșită de aceste gâduri… dezolante. Ai dreptate, omul nu este făcut să trăiască singur și oricâtă bucurie ar găsi în compania animalelor sau naturii, omul de lângă inimă este cea mai mare împlinire. Fii încrezătoare și optimistă. Căutările de acest fel nu sunt niciodată ușoare, iar cei care se laudă că își fac ușor prieteni, sunt și aceia care au destule dezamăgiri.
    Numai bine îți doresc cu drag și o lună de primăvară cât mai frumoasă, cu multe bucurii! 🙂

    Apreciază

  2. Am sa o trantesc asa, pe romaneste: Obraznicul mananca praznicul! Prieten iti este sau nu, doar unul. Restul sunt cunostinte. Fa-ti cunostinte cu nerusinare si sigur dintre ele va aparea si prietenul. Timiditatea distruge orice initiativa.

    Apreciază

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s