Alegere

Traim intr-o lume plina de masti, in care fiecare vrea sa poarte masca cea mai „neobisnuita” care sa il ajute sa urce pe cele mai inalte scene ale vietii…Unii, nu toti ne dorim asta.
Suntem consumatori sau suntem consumati? Ti-ai pus vreodata aceasta intrebare?
Viata este un puzzle care ne obliga sa cautam toate piesele lipsa, iar cand ne indeplinim misiunea atunci intelegem cat de usor suntem de inlocuit.
In prezent, totul este atat de simplificat, incat este usor sa gasesti pe altcineva care sa invete in foarte scurt timp ce facea si „anteriorul”.
VREM  sa fim copii xerox sau originali?
Publicitate

2 gânduri despre „Alegere

  1. Este intr-adevar greu, dar nu imposibil. Totul tine de vointa. Unora le place sa li se spuna ce sa faca pentru ca e mai simplu pentru ei, iar altii, cum sunt cercetatorii, nu accepta ce li se spune si se apuca ei de investigat pana primesc raspunsuri la intrebarile lor.

    Apreciază

  2. Foarte adevărat ai zis. O temă bună de meditat. Din păcate, este mult mai simplu în această lume în care trăim, să ni se spună ce să facem și cine să fim. Să interpretăm roluri și să purtăm „măști”. E mult mai greu să descoperim singuri cine suntem de fapt și ce-am dori să fim în trecerea noastră prin această viață.
    Numai bine! 🙂

    Apreciază

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s