Ramas bun, dar…bun venit!

Blogosfera a ajuns sa fie pentru mine ca o mare familie si am ajuns sa ma inrudesc cu foarte multi frati si numeroase surori. La noi dragostea se manifesta prin citire de postari in mod constant, like-uri si comentarii. Pe ici si colo, mai poposim la o sueta insotita de un ceai si o muzica placuta. Pe unele bloguri, ma mai delectez cu minunate poezii, satire sau romane. Nu ar ajunge toata hartia din lume ca sa tiparim tot ceea ce se publica in blogosfera. Ne-ar placea, dar nu o facem pentru ca iubim acest ungher online, un domeniu de nisa, cum spun altii mai pragmatici.

Ca in orice familie, mai exista si discutii aprinse, dar ca si in viata reala un cuvant spus din inima si o imbratisare rezolva aproape intotdeauna orice conflict intern. Am spus aproape intotdeauna, pentru ca azi am aflat cu tristete ca niste prieteni dragi mei au decis sa se desparta, iar blogul sa treaca in uitare ramanand doar o amintire frumoasa pentru ceilalti membri ai familiei. As vrea sa le spun ramas bun, dar inima imi tot sopteste un „bun venit” sfios, sperand ca poate cei doi vor ramane in familie, separati, dar tot in blogosfera. Gara pentru doi, un blog de suflet pentru cei care nu ai uitat sa iubeasca, niste romantici incurabili care opresc trenuri si vand bilete pentru cititorii nostalgici. Din pacate, am ajuns in gara lor mult prea tarziu si a plecat trenul fara mine, dar poate totusi se va intoarce…

P.S.: Je ne vous oublie pas!

2 gânduri despre „Ramas bun, dar…bun venit!

  1. Poate s-a inchis gara fiindca a deraiat un tren dar sigur se vor deschide doua halte mai mici prin care sa treaca multe trenuri. Nu s-au evaporat in neant, sunt pe-aici, prin apropiere si vor scrie cat de curand, stiu sigur asta!

    Apreciază

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s