Scrisori atipice pentru Mos Craciun!

1.

Scrisoare cu … suparare intre frati

Doi frati s-au gandit sa compuna o scrisoare comuna pentru mosul. Ceea ce incepe cu rasete si veselie, degenereaza in plans si furie. Nu mult a mai lipsit pana sa se ajunga la injurii si amenintari. Ce se va intampla insa mai departe? Oare mosul va primi o scrisoare decenta sau anul acesta cei doi frati vor fi stersi de pe lista copiilor cuminti si ascultatori? Noi credem ca Mos Craciun este darnic si le va aduce celor doi frati mai multa intelegere reciproca.

2.

Scrisoare pentru Mos Craciun de la sora pentru frate

De cele mai multe ori, nu este o idee atat de buna sa ii lasi pe altii sa se ocupe de „afacerile” tale. Este si cazul lui Mitch, care si-a delegat sora, pe Claire, sa ii transmita mosului doleantele sale pentru cadoul de Craciun. Pe langa faptul ca l-a pus intr-o lumina proasta, Claire incearca sa il convinga pe Mos Craciun ca fratele sau nu merita niciun cadou. Oare mosul este multumit de comportamentul fetitei sau dimpotriva?

3.

Scrisoare pentru un cadou complet de Craciun

Nimanui nu ii plac cadourile incomplete, iar acest copilas s-a gandit sa il traga de urechi pe mosul cel uituc. Ce crezi, va uita mosul de la Polul Nord si anul acesta bateriile jucariilor sau a invatat din experientele anilor trecut si si-a delegat craciunitele cu verificarea tuturor cutiiilor de cadouri si jucarii? Speram ca nu, altfel nu s-ar mai naste astfel de reclamatii pline de haz!

4.

Scrisoarea pentru o papusa Lady Gaga

Micutul Tommy i-a cerut mosului in ultimii doi ani o papusa Lady Gaga, insa de fiecare data a primit un cadou simbolic – o bata de baseball. Oare ce a vrut mosul sa spuna cu asta?

5.

Scrisoarea pentru obtinerea divortului

In disperare de cauza, cand partenerul refuza sa accepte o despartire amiabila, ii cer ajutorul lui Mos Craciun, nu-i asa?

6.

Scrisoarea pentru gasirea unei iubite

Un afacerist din San Diego a pus un banner in oras, in care-i cerea Mosului o iubita de orgine latina. Mai mult decat atat, barbatul si-a lasat si adresa de mail, in speranta ca Mosul se va indura sa-i indeplineasca dorinta „speciala”.

7.

Scrisoarea pentru marijuana

Am auzit noi ca Mosul e baiat bun, dar nu credem ca isi risca libertatea pentru un gram de „iarba”!

sursa: studentie.ro

Reclame

7 gânduri despre „Scrisori atipice pentru Mos Craciun!

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s