Iasi Business Days!

Cea de-a opta editie din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din Romania, va ajunge si la Iasi in perioada 3-4 octombrie 2012 si va avea loc la Palas Mall Iasi.

Iasi Business Days este cel de-al treilea eveniment din acest an si este dedicat antreprenorilor, managerilor si intregii comunitati de afaceri locale si regionale, fiind precedat de doua alte editii de anvergura in Timisoara (martie 2012) si Cluj-Napoca (iunie 2012), ambele atragand un impresionat numar de peste 800 de participanti.

Editia de la Iasi isi deschide astazi portile tuturor celor care sunt interesati de participare, organizatorii asteptand si la aceasta editie peste 500 de participanti.

Printre invitatii acestei editii, mentionam: Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu,Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen si multi altii. Lista completa si mai multe detalii despre speakeri, precum si modalitatile de acces si ofertele promotionale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.businessdays.ro

sursa: manager.ro

4 gânduri despre „Iasi Business Days!

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s