Dezamagire?

Astazi, da tot astazi, m-am gandit sa imi schimb postul de radio. In general, sunt o persoana statornica, dar am simtit ca nu ma mai reprezinta. Stiu, e ciudat ca un ascultator sa spuna ca este reprezentat de catre un radio, dar eu am pus mult suflet in ultimii ani.  Postul acesta de radio il ascult de …foarte multi ani, chiar de la inceputurile sale.

Ascultam acelasi program muzical de seara, anost si foarte comercial. Am inchis radioul, mi-am pus handsfreeul  si am deschis telefonul. Tot cautand pe frecvente, am gasit Radio Moldova. Era o emisiune „Tineradio.” Ascultand, mi-am dat seama cat de dor imi era dor de radioul adevarat, facut de oameni cu suflet. Nu sunt o nostalgica a regimului comunist, nicidecum, dar imi place mai mult acest post de radio la care sunt intervievati oameni obisnuiti. Oameni care sunt rugati sa vorbeasca despre hobbyurile lor. Si vorbesc atat de frumos, incat te face si pe tine sa iti doresti sa ai un hobby.

Bucuria a fost scurta. Am prins emisiunea cand era pe sfarsite. Am decis sa ascult in continuare, dar cand am auzit jurnalul de la ora 20, relatat in limba rusa, m-a cuprins dezgustul…si am schimbat frecventa.

Inca mai sper ca voi reusi sa am propria emisiune la radio, in ciuda faptului ca mi s-a spus ca nu prea am sanse.

„La radio,

Vreau sa ajung la radio…”

Reclame

5 gânduri despre „Dezamagire?

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s