Tudor

Tudor (sper ca imi dai voie sa iti vorbesc la pertu), si eu am trecut printr-o depresie cand eram mai mica… La mine a survenit in urma unor esecuri scolare grave, dar si din cauza colegilor care ma sicanau in permanenta. Stiu ce inseamna sa fii depresiv. Inca mai cred ca e o boala incurabila, desi sunt altii ca mine care au reusit sa scape de ea. Sa nu crezi ca ma laud aici sau altceva. M-a intrigat foarte mult ce scrii. Cand aveam crize grave de depresie nu faceam decat sa stau in casa si sa scriu sute de poezii. Multe erau atat de triste, incat fratele meu nu suporta sa le citeasca..
Ce vreau sa iti zic eu prin toata palavrageala de mai sus este ca esti invins doar daca te lasi invins de greutati. Daca nu esti multumit cu viata pe care o duci, atunci schimba totul si ia-o de la capat. Nu stiu, muta-te in alt oras, cauta sa ai casuta ta, micul tau job … cauta sa fii fericit in micul tau univers!
Ai auzit de meloterapie nu? Muzica vindeca orice, chiar si sufletul tau atat de fragil si de ranit. Eu daca as fi in locul tau si as avea atat de multe talente muzicale, m-as angaja ca voluntar la un ONG, gen UNICEF( e doar un exemplu, poate fi oricare altul) si as canta de dimineata pana seara pentru copiii napastuiti care nu stiu ce e ala un cantec sau o imbratisare!
Solutii exista, dar daca tu stai si te ineci in paharul de amaraciune, inseamna ca tu chiar ai uitat cum e sa traiesti!
Nu te judec, stai linistit. Dar, sper ca atunci cand vei mai scrie pe acest blog, sa scrii ca esti happy si te simti implinit!
SMiLE!
FIGHTIN”!
Don’t worry. be happy!

Reclame

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s