RIUF la Iasi!Oportunitatea de a studia in Danemarca, Franta, Anglia si Olanda

Elevii, studentii si profesorii din Iasi isi pot cauta o bursa de studiu la institutii de renume din Europa joi, 17 martie, la Hotel Unirea, unde va avea loc tirgul international de universitati RIUF 2011.
La editia de primavara a Romanian International University Fair 2011, vizitatorii vor avea acces la informatii detaliate despre modalitatile prin care studiile in strainatate devin la fel de accesibile financiar precum cele din Romania, prin programele de burse si imprumuturi oferite de institutii internationale.
Tinerii pot afla cel mai usor daca sunt admisi la o institutie internationala participand la programul de Spot Admissions. Participarea presupune ca acestia sa se inscrie in prealabil pe site-ul
www.riuf.ro, sa descarce documentele necesare si sa le completeze cu ajutorul unui consultant EDMUNDO. Tot acest demers le garanteaza raspunsul pe loc din partea reprezentantilor universitatilor in urma interviului de 15 minute pe care urmeaza sa il sustina in cadrul RIUF, pe 17 martie.
Cea mai spectaculoasa oferta la RIUF 2011 de la Iasi vine din Danemarca, unde scolarizarea este gratuita, studiile fiind finantate de guvernul danez.

In Olanda, studentii au sansa de a studia intr-o maniera mult mai practica, datorita sistemului de predare al universitatilor de stiinte aplicate si facilitatilor deosebite puse de scoli la dispozitia oricarui elev.
In Marea Britanie, odata admis la o universitate de stat, un student roman poate sa-si finanteze taxele de scolarizare pentru un program de licenta printr-un imprumut pe care il acorda guvernul acestei tari tuturor cetatenilor UE.
Conditii de finantare extrem de avantajoase sunt oferite si de Franta si Germania.
RIUF 2011 va avea loc la Iasi pe 17 martie, la Hotel Unirea, intre orele 10.00 – 18.00!!!

sursa:newsiasi.ro

Reclame

4 gânduri despre „RIUF la Iasi!Oportunitatea de a studia in Danemarca, Franta, Anglia si Olanda

  1. Pingback: S-a terminat frumos si datorita voua! | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

  2. Pingback: S-a terminat frumos si datorita voua! « Anca Gilca's Blog

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s