Cadouri de Valentine’s Day – de la spa în doi, la dispozitivul de analizat pielea

Iata ce s-a mai scornit pentru ziua Sfantului Valentin…!:))Eu raman uimita de cate idiotenii apar anual.

„Pentru a doua oară în viaţa mea am fost la mall. Cu o tipă ok, vorbea puţin. Înăuntru, iadul pe pământ: balonaşe, steguleţe, peste tot numai roz. Atunci m-am prins că era Valentine’s. Ea era toată numai zâmbet. Mă pomenesc cu un DJ în faţă, cu un bliţ în ochi şi cu un certificat roz în mână. Ne căsătoriseră pentru o zi. Dintr-odată, fata a început să vorbească încontinuu. Mi-a spus că ştie ea că în adâncurile mele sunt un romantic incurabil. Acuma, eu sufăr de o singură boală: rozofobie„.

Vorbele astea le-a strigat un tânăr cocoţat pe un butoi şi cu o portavoce în mână, la metrou la Universitate, acum doi ani. O firmă organizase protest împotriva „siropoşeniilor” de Valentine’s Day, 1 şi 8 Martie. Anul acesta, tinerii nu s-au mai cocoţat pe butoi, dar în schimb „siropoşeniile” Sfântului Valentin au curs pe toate canalele de comunicare: pe email, pe SMS, la televizor, pe bloguri şi pe Facebook, cu invitaţii clare şi promoţii.

De la o firmă de cosmetice, de pildă, pe email am primit invitaţia la „cadouri luxuriante” la jumătate de preţ: cremă cu extract de melc sau de caviar, ori cu extract din venin de şarpe. Plus: „La două seturi comandate vă oferim cadou un dispozitiv inteligent care îţi analizează pielea”.
Pe Facebook am primit ca mesaj îndemnul de a cumpăra tablouri personalizate cu 20% mai ieftine special de ziua Sfântului şi bonus la împachetare – o inimă, o declaraţie, câteva versuri sau un „te iubesc” scris pe spatele tabloului. „La predarea tabloului, venim pregătiţi pentru ca tu să te poţi semna pe el. Alege până pe 10 februarie! Grăbeşte-te, mai ai doar o săptămână la dispoziţie!”, suna mesajul.
Sau: invitaţie la târgul Desert Expo, cu delicatese, praline, trufe, marţipan, degustări, promoţii, jazz şi muzică clasică.
„Valentine’s Day sau Dragobete, nici nu mai contează cum se numeşte, noi sărbătorim iubirea. Dacă iubeşti, hai cu jumătatea ta la târg! Chiar Cupidon va fi în preajmă, cu săgeţile dragostei în tolbă, pentru a-i uni măcar pentru câteva zile pe îndrăgostiţii poposiţi la târg. Vă vom poza pentru eternitate şi o să vă dăm şi certificat, să fie totul parafat. Ciocolată, pernuţe inimioare, săpunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumânări – toate speciale pentru aceste zile pline de romantism. Pietre sempreţioase vor sclipi în toate culorile, pentru a te face şi mai iubit. Te aşteptăm cu oferte spectaculoase, dacă dovedeşti că eşti îndrăgostit!”, sună reclama.


Cât costă cina romantică la restaurantul franţuzesc sau turcesc

Restaurantele franţuzeşti îşi fac reclamă la rulouri de somon fume, brânzeturi rare, salate de mango, rulade exotice cu garnitură de risotto, cu fructe confiate şi tort, şampanie şi alte băuturi fine. Un astfel de meniu costă în jur de 200 de lei.
Tot cam atât costă şi cina la un restaurant indian unde se oferă ruladă de pui cu condimente indiene, chifteluţe de ceapă cu sos de mentă, pui cu nucă de cocos, îngheţată indiană cu lapte cremos, migdale şi şofran sau găluşte cu lapte scăzut. La restaurantul libanez poţi să bei ceva nu foarte romantic: airan cu mentă şi usturoi. Restaurantele turceşti sărbătoresc cu humus, kebab, baclavale, halvale sau budinci de orez.”

scris de Alina BĂDĂLAN TURCITU
sursa: http://www.gandul.info click pt articol

Reclame

2 gânduri despre „Cadouri de Valentine’s Day – de la spa în doi, la dispozitivul de analizat pielea

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s