Cum sa te descurci in cazul unui atac terorist…!?


In ultima vreme aud tot mai des termenul de „terorism”. Am studiat indeaproape fenomenul pentru ca a trebuit sa ma documentez pentru un examen. In randurile de mai jos voi vorbi despre un „ghid” mai vechi de prin anii ’90 care te invata cum sa „combati” un atac terorist.

Intotdeauna e musai sa ai in trusa ta „antitero”:
1.Radio cu baterii, neaparat cu BATERII! Cu cat ai mai multe, cu atat mai bine pentru tine. Este extrem de important sa asculti radio tot timpul ca sa fii la curent cu evolutia atacului terorist.
2.
Lanterna cu…ati ghicit, tot cu baterii!
3.Masca de protectie.
4.Pungi de plastic.
Prima lectie, daca este incendiu…te ascunzi sub mese sau pe unde gasesti un loc mai izolat, daca e afara.Dar, daca e in interiorul cladirii, atunci, ghinion, sari prin geam, chiar daca te afli la etajul 10 da?Asadar, prima lectie..Sari , daca vezi ca arde!
Lectia 2. In cazul in care simti un miros ciudat ( si nu, nu de ghena), atunci e necesar sa te inchizi in camera si sa iti pui masca de protectie. Apoi, astepti pe cineva sa vina si sa deschida usa. Deci, a doua lectie:Conteaza pe cineva din exterior!

Lectia a treia.Daca se apropie de tine un terorist, tu trebuie sa ai asupra ta o bomba artizanala! Apropo, exista o carte numita „How to cook a bomb”, asa ca nu ar trebui sa fie prea dificil, citesti si gatesti= cooking and blowin’ up un terorist. Asadar, lectia 3: Neaparat sa prepari o bomba, just in case!
Lectia 4. Te uiti pe geam sa vezi daca nu intra cineva prin geam. Daca vine, te dai din geam si te ascunzi undeva intr-un colt. In cazul in care vine dinspre usa, cauti un obiect ascutit si kaput! Nu conteaza ca e pompier sau altcineva. In concluzie, lectia 4: Fii mereu pe faza, ca nu ai de unde sti cine te pandeste!
Ultima lectie. Daca ai o rana si curge sange, te legi cu o punga de plastic. Este important sa ai cat mai multe pungi! In caz ca ai o hemoragie, atunci asta e, „ambulanta” scrie pe tine, daca ai noroc, sau daca nu, aplici tehnica de resuscitare, in caz de urgenta maxima. Asadar, lectia 5: Este imperios necesar sa stii cum sa te resuscitezi!

Concluzia „ghidului”: FII PREGATIT, CA NU AI DE UNDE STI CE TE PALESTE!!!
P.S. A mi se scuza limba „romlish, pe care am inventat-o din cauza ca am auzit de existenta limbii „rumaniol…!”

Reclame

4 gânduri despre „Cum sa te descurci in cazul unui atac terorist…!?

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s