Sunt o scorpie?!

La concluzia asta am ajuns dupa ce mi-a zis cineva ca eu reusesc sa ranesc doar prin cuvinte. Dar, mai grav este ca nu o fac intentionat si totusi se intampla. Asa ca am decis si mi-am pus eticheta singura de „scorpie.” Da sunt o scorpie pentru ca nu mai cred in cuvintele altora. Sunt o scorpie pentru ca port scutul cu mine si folosesc vorba ca un tais de sabie. Sunt o scorpie, deoarece nu mai vreau sa fiu naiva si da, sunt o scorpie pentru ca vreau sa fiu egoista si sa am grija de sufletul meu plapand. Sunt o scorpie si atat!

Sfatul zilei de azi: Tu contezi, Olga!
Prognoza zilei de maine, 14.01.2011: Ziua de vineri va fi o adevarata zi relaxanta. Uitati de stres, de griji si iesiti la un ceai cald sau la o cafea. Asadar, vineri=ziua relaxarii!

Reclame

4 gânduri despre „Sunt o scorpie?!

  1. Daca se intampla des, incearca sa te temperezi. Sau, aplica regula de 10 sec.: asteapta 10 sec inainte sa spui cv ce crezi ca ar putea deranja, si daca dupa intervalul asta de timp, tot mai consideri ca e necesar… spune’o si gata. vezi tu dupa aia daca a fost bine sau nu. din greseli invatam pana la urma, dar asta nu inseamna neaparat ca esti o scorpie

    Apreciază

  2. Eu am fost acuzat cum ca as fi misogin uneori, doar pentru ca sunt foarte critic cu cei din jurul meu, iar femeile au o numita doza de personalitate care uneori poate fi usor intepata de anumite remarci si le este foarte usor sa se supere. In fine, daca esti exigent/a, perfectionist/a, uneori critic/a, adica daca nu esti prost/a inseamna ca esti o scorpie, un misogin, etc. Lasa-i pe ei sa continue cu idei precum „Vorba dulce mult aduce” si continua sa faci ceea ce crezi tu ca este cel mai bine, sfatul meu.

    Apreciază

Opinii

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s